O fabrică la serviciul clientului

Uzina de producție Ambro-Sol este una dintre cele mai avansate instalații europene din sectorul aerosolilor, atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere al siguranței. Ambro-Sol a devenit un simbol fabricat in Italia datorită, de asemenea, unei mentalități de fabrică la slujba clientului, cu inovații eco-sustenabile și de înaltă calitate italiană.

De-a lungul anilor, în departamentul de Cercetare & Dezvoltare au fost create peste 1200 de formulări pentru produse din diferite categorii: lubrifianți și grăsimi, întreținere, curățare, îngrijire auto, sudare, galvanizare și vopsele.
Propulsor, tip de cilindru și supapă de dozare: fiecare produs este creat în cadrul laboratorului tehnic care apoi verifică producția și testează eficacitatea și siguranța acesteia.
La sfârșitul lanțului de producție, biroul de control al calității verifică dacă toate produsele Ambro-Sol respectă caracteristicile cerute și reglementările europene pentru producerea spray-urilor cu aerosoli.

Cercetare si dezvoltare

Prin urmare, se măsoară și soliditatea unei companii
printr-un proces de producție eficient și controlat.

Dezvoltarea formulării
în laborator

Testare și analiză
a produsului și a rezultatelor

Validarea loturilor
prima distributie

Caută cele mai bune
materii prime

+ 1200 formule
chimice

Sloganul Your Factory of Aerosol vrea să comunice și această imagine a unei companii în slujba clientului, cu inovații eco-sustenabile și de înaltă calitate. Din acest motiv, departamentul de Cercetare & Dezvoltare se angajează zilnic să obțină și să promoveze noi rezultate capabile să satisfacă nevoile clienților.
Discover the products

Dezvoltare calitativă și tehnologică pentru peste 1200 de formulări de produse

Produsele marca Ambro-Sol sunt sigure si inovatoare, studiate si formulate in laboratorul chimic al companiei care garanteaza cele mai performante produse de pe piata nationala si europeana. Un brand specializat în producția și distribuția de produse spray: toate introduse într-un amestec de tehnică excelentă, fiabilitate și flexibilitate.

Dezvoltare tehnologică
si calitative

Cea mai bună relație
calitate pret

Rapiditate
livrare

Asistenţă
profesională

Certificari

În iulie 2017 compania a obținut certificarea UNI EN ISO 9001:2015 și a certificat o metodă de ghidare alternativă  pentru controlul cutiilor de aerosoli în conformitate cu Federația Europeană de Aerosoli.
De asemenea, compania obține certificarea ISO 45001.

UNI EN ISO 9001:2015
UNI EN ISO 14001:2015
ORG 231 TEMPLATE
ALTERNATIVE METHOD
Back to Top