Obiective

Ambro-Sol dorește să confirme și să-și consolideze rolul de referință european în producția și distribuția de produse aerosoli pentru bricolaj și industrie, favorizând un impact pozitiv asupra societății.

Sloganul „Uzina ta de aerosoli” se referă la dimensiunea industrială, dar și familială, de obicei purtătoarea unor obiective sociale, de mediu și economice în conformitate cu relațiile cu toate părțile interesate.

O companie în slujba clientului cu inovații eco-sustenabile și produse „Made in Italy” de înaltă calitate, păstrând intacte valorile de peste 30 de ani de istorie.

Viziuni

Ne-am dori să fim un punct de referință cultural de excelență în sectorul aerosolilor la nivel global și, în același timp, să promovăm relații cu partenerii de proximitate, în total respect pentru oameni și mediu.

O companie care urmărește căutarea constantă a inovației care să ofere cele mai bune produse, susținând oamenii în munca lor, în hobby-uri și în toate momentele lor creative, ajutându-i să-și păstreze cele mai scumpe bunuri în stare perfectă.

Promotori ai culturii reciclării și regenerării cu standarde înalte de calitate, siguranță și fiabilitate.

Politica de calitate

Ambro-Sol, conștient că principalii factori de succes ai unei organizații sunt satisfacția clienților și a tuturor părților interesate, a recunoscut necesitatea adoptării unui Sistem de Management al Calității, în conformitate cu cerințele standardului UNI EN ISO 9001:2015.

Download the PDF
Back to Top